Dorp der Bezinning

DORP DER BEZINNING

DE PLEK OM EVEN ONBEREIKBAAR TE ZIJN
 
977220180820195146.jpg

Voorstellen

Hans Platje:

Uw gastheer, oprichter, bedenker, bouwer, kok en coach van het Dorp der Bezinning is Hans Platje.

Na in de tachtiger jaren als bemanningslid van tankers de Rijn en de binnenwateren te hebben bevaren, maakt hij een uitstapje naar de zeevaart. Deze werd onderbroken door de toen nog aanwezige dienstplicht, wat tevens het einde van zijn scheepvaart carriere betekende.

Logistiek en Warehouse store in een productiebedrijf werden zeventien jaar zijn dagbesteding.

Coaching Trainer:

De grote omslag kwam in het nieuwe millennium waarin hij zijn debuut maakte in trainingsland als trainingsacteur en coach, nu meer dan twintig jaar geleden. Het ontrafelen van complexe problematiek binnen communicatie en gedrag zijn hem op het lijf geschreven.

Meer info over trainingsacteren en coaching vindt u op www.platjetrainingsacteur.nl 

Het was in augustus 2014 rond de klok van 19.00 uur dat hij onderweg was van Lac de Saint-Croix naar Nederland. Met de bedoeling om even halverwege een korte sanitaire stop te houden van 10 minuten op het landgoed Le Roc Foucaud, om daarna zijn reis te hervatten.

Het liep anders, de eigenaresse van Le Roc schatte zijn vermoeidheid in, en om uitgerust en fris de reis te kunnen voortzetten, bood ze hem een diner, een bed en een continental breakfast aan. Met als toetje een rondleiding over het domein. Tijdens deze rondleiding maakte een onweerstaanbaar gevoel van verbondenheid met dit unieke stukje aarde zich meester van hem. De geplande stop van tien minuten werden 11 dagen.

Vanaf dat moment, tot en met de dag van vandaag, groeit deze verbondenheid en voelt het als zijn thuis. De bewoners van het landgoed zijn zijn zielsverwanten.

Meer info over domein Le Roc Foucaud vindt u op www.lerocfoucaud.com

Anderen helpen waar zij vastlopen is zijn passie!

Was getekend 

Hans Platje

 

Voorstellen